CraftART Fest 2019 / КрафтАРТ Фест 2019

16th CraftART Fest 2019,

Hotel ARKA

Date: 1 of December, 2019
Time: 10:30am-8:00pm

 

We would like to invite you to this year’s Christmas CraftArt Fest at the Hotel Arka, 7th Floor, Old Skopje Bazaar.

The works of over 30 artisans will be available for purchase with a selection of handmade gift items and accessories for winter season.

Products will include handmade jewelry, glass products, gift cards, handbags, personal fashion items and much, much more…

We hope you will all be able to join us, and will also help share the news about this art and craft sale with your colleagues and friends.

The artisans’ products will be on display and available for purchase from 10:30 am to 8 pm, on Sunday, December 1th

Everyone is welcome and we are looking forward to seeing you there
Organizer: MATA
Partner: Hotel Arka
Supporter: City of Skopje

 

16ти КрафтАРТ Фест 2019

Хотел АРКА

Дата: 1 декември, 2019
Време: 10:30 – 20:00 часот

Би сакале да ве поканиме на овогодишниот КрафтАРТ Фест во Хотел Арка, на 7ми кат, во Старата скопска чаршија.

Повеќе од 30 креативни занаетчии и ракотворци ќе се претстават со рачно направени производи и додатоци, меѓу кои рачно изработен накит, производи од стакло, чанти, модни додатоци и многу, многу повеќе…

Се надеваме дека ќе бидете во можност да ни се придружите и истовремено ќе помогнете да се прошири оваа вест меѓу вашите колеги и пријатели.

Производите ќе бидат на продажба од 10:30 до 20 часот

Сите сте добредојдени и со нетрпение Ве очекуваме.

 

Организатор: МАТА

Партнер: Хотел АРКА

Подржано од Град Скопје

 

 

Пријава и услови за учество