Членови

Дознај повеќе за нашите членови

Членовите на МАТА се талентирани дизајнери, артисти и креативни занаетчии, тргнувајќи од ракотворци, па сè до добро етаблирани микро бизниси и многу повеќе…

МАТА ја претставува работата на група дизајнери и креативни занаетчии од целата држава, подржува високи стандарди на квалитет, дизајн и креативност. Одбраните дизајнери и креативни занаетчии работат со МАТА на изборот на производите кои се соодветни за изложување во галеријата на ЧЛЕНОВИ