Дора Нова

Дора Нова

Корпоративни подароци и декорации, накит, лиење на метали

Трите сестри, Марија, Елена и Ивана продолжуваат по стапките на семејната традиција, работејќи рамо до рамо во малата работилница. Произведуваат лиени фигури од бронза и сребро, прекрасен накит изработен во филигран техника и лиење, реплики на стари пари, крстови, декоративни кутии, при што употребуваат различни техники на завршна обработка

Контакт:
Електронска пошта: doracontact@gmail.com