Како да станете член

МАТА во моментов брои 70 активни членови/клиенти, а во нејзината дата база се идентификувани повеќе од 400 производители.
Доколку сте заинтересирани за соработка ве молиме да го пополните формуларот и да го испратите на vesna.a@matacraft.org.mk или suada.s@matacraft.org.mk.
Пожелни се дигитални фотографии од вашите производи, кои можете да ги приложите заедно со прашалникот.
 
Превземете го формуларот:
 
SHQIPENGLISHМАКЕДОНСКИ