Станка Димитрова

Станка Димитрова

Рачно плетени производи и модни додатоци

Станка прави уникатни рачно изработено капи, ракавици, шалови и зимски волнени додатоци. Матреијалите што ги користи се волна и памук. Инспирацијата ја наоѓа во богатиот македонски фолклор и во секојдневното современо живеење..

Контакт:
stankatdimitrova@yahoo.com