МАКОНДИНО

МАКОНДИНО

Декоративни и модни додатоци, сувенири

Макондино е микро бизнис од Скопје, кој се занимава со производство на декоративни производи, часовници, рамки за слики и фотографии, магнети, МЕМО табли, модни додатоци … и многу повеќе. Употребува ласерска машина за сечење и гравирање со која ги иссекува формите, потоа рачно ги бои со нетоксични, еколошки бои, за да на крајот елементите ги спои во прекрасен производ. Во изработката се користат различни материјали, како дрво, шперплоча, филц, медијапан и слично. Креативниот тим на Макондино дизајнира и изработува производи за сопствените уникатни линии на производи, но исто така произведува и производи по желби и идеи на своите купувачи, на кои им дава уникатен, прпознатлив белег

Контакт:
Моника Станојковска
Електронска пошта: stanojkovskamonika@gmail.com
fb: https://www.facebook.com/makondino/
телефон: + 389 (0) 75 477 184