Ели‘с асесорис

Ели‘с асесорис

Накит, модни додатоци

Елена и Станка комбинираат креативност и вешти раце за да произведат атрактивни производи. Прават широк спектар на производи, благодарејќи на различните материјали кои ги користат: кристални камчиња, Мурано стакло и перли, текстил… Комбинирајќи ги овие материјали произведуваат огрлици, нараквици и обетки. Се истакнуваат особено со чантите и каишите направени од мека кожа, филц, природна свила, кадифе, декорирани со природни камења, чипки и везови, перли, срма и ширити, создавајки современи дизајни

Контакт:
Е-маил:elena.gjurceska@gmail.com