Елиза АРТ – Елизабета Костова

Елиза АРТ – Елизабета Костова

Модни додатоци од филц и текстил

„ Ја сакам природата и уметноста, во слободно време сликам, изработувам накит од бакар и модни додатоци од филц. Женските шапки ми се најинтересен предизвик и инспирација и ги изработувам со посебно внимание, при што се трудам креацијата да биде уникатна и во хармонија со личноста на која и е наменета“

Контакт:
Електронска пошта: kostovaeliza@yahoo.com i
Fb: ElizaArt-Elizabeta Kostova
Телефон: +389 (0) 76 776 403