Декупаж Македонија

Декупаж Македонија

Декоративни производи

Декупаж е техника со која Славица се занимава околу 5 години и таа успева да ја вметне како основа во сите останати, најпознати и најактуелни техники како што се mixedmedia, steampunk, patchwork, sculptural paint…. Работи со нетоксични материјали кои се аплицираат на предмети од дрво, медијапан, стакло, и слично

Контакт:
Електронска пошта: korun80@hotmail.com
fb: Dekupaz-Makedonija
https://www.facebook.com/DecoupageMacedonia/
Телефон: +389 (0) 77667743