Si të anëtarësoheni/klienti

Për momentin MATA numëron 70 anëtarë aktiv/klient, dhe më shumë se 400 prodhues janë të identifikuar në databazë.
Nëse dëshironi të anëtarësoheni ju lutemi plotësoni aplikacionin dhe dërgojeni në vesna.a@matacraft.org.mk ose suada.s@matacraft.org.mk.
Mirëpresim fotografi digjitale të produkteve tuaja. Ju lutemi bashkangjitni ato me aplikacionin.
 
Shkarko:
 
SHQIPENGLISHМАКЕДОНСКИ