Настани

EVAH Проект – Работилница во Метсово, Грција, 27 Мај 2011

 

Отварање на УСАИД Проектот за Креативни бизниси – Април, 2011

 

Конференција во Сараево, 11 и 12 април 2011, Хотел Европа
Тема: Размена на искуства помеѓу Италија и Југоисточна Европа на тема валоризација на културното наследство и управување со музеи.
Програма Seenet / Вертикална Акција 1-Б: Развој на културниот туризам во градовите Сараево, Мостар и Скопје.

 

Скопје, Биенале на млади 2009

 

Лого дизајн, Рунчев Зоран – Изложба, 2009

 

Центар за Креативни Индустрии (ЦИЦ), Скопје – отварање

 

Планински велосипедизам – Витолиште, Мариово 2009

 

Конкурс за дизајн на сувенир на Градот Скопје – Изложба 2009

 

Фолклорен фестивал Џирокастра 2008, Албанија

 

Стопанска Комора – прослава на годишнина, 2008

 

Македонскиот културен идентитет – Традиција/Иновација – Изложба 2006

 

Малопродажни објекти

 

Промотивен настан, Американска резиденција – 2004, 2005

 

Македонските креативни занаетчии со Г-ѓа Грејс Нелсон, сопруга на Американскиот Сенатор на Флорида