Press releases

Изјава за печат

Соопштение до медиуми   Еднодневна изложба на уметнички занаети и дизајн   УСАИД Проектот за Креативни Бизниси, имплементиран од МАТА, организира изложба на уметнички занаети и дизајн во Музејот на Град Скопје, Стара Железничка Станица (платото пред Графичкото Студио)   22 Април 2011   Со изложбата на креативни занаети и дизајн свечено ќе се одбележи […]