Новости/планирани активности

CraftART Fest 2018

Prijava i uslovi za ucestvo 2018

Конкурс за дизајн на сувенир на Град Скопје, 2018

ПРИЈАВА-20180605 Датум: 05.06.2018 – 01.07.2018   КОНКУРС ЗА ДИЗАЈН НА СУВЕНИР НА ГРАД СКОПЈЕ     Цел на овој конкурс е зајакната и подобрена понуда на сувенири за Град Скопје, во функција на подобрен имиџ на Градот, преку креирање на нова понуда на сувенири. Истовремено, преку овој конкурс ќе се овозможи идентификација, промоција и вклучување […]

АРТиЗАН – Центар за занаети – Стара скопска чаршија

Како да дојдете до таму

Галерија – Продавница